Nestvile Chocolate tabuľa

Prichádza víkend a po uponáhľanom pracovnom týždni hľadáte miesto, kde si vyčleníte čas len na seba a svoju rodinu. Porovnávate možnosti, s vedomím, že s drobcami si všetko žiada o trošku viac času a námahy. Ech. Ešte aj plánovanie príjemných chvíľ môže byť vyčerpávajúce. 

Môže, ale nemusí! Máme jedno miesto, ktoré prešlo testom nejedného náročného náštevníka. Miesto, ktoré sa páči rodičom, ale aj tým najmenším. Píšeme o čokoládovom svete, Nestville Chocolate.

Pýtate sa prečo práve čokoládovňa? Máme niekoľko jednoduchých odpovedí.

Veľké detské ihrisko

Nekonečné množstvo zábavy a dobrodružstiev pre vaše detičky na detskom exteriérovom ihrisku, ktoré je súčasťou čokoládového kráľovstva Nestville Chocolate.

Ihrisko je obklopené slivkovým sadom a doplnené mnohými drevnatými rastlinami, s cieľom vytvoriť príjemné miesto na hranie aj počas horúcich letných dní. 

Nájdete na ňom pružinové hojdačky, preliezačky, lanovú pyramídu alebo šmýkačky s dreveným domčekom a tobogánom. Ak vaši drobci budú mať dosť po vyskúšaní každej atrakcie, sú tu aj visiace lanové hojdačky, kde sa už nejednému malému návštevníkovi podarilo zadriemať. Najväčšou dominantou nášho ihriska je drevené bocianie hniezdo s toboganovou šmýkačkou, pavúčou stenou a balančnými prvkami.

Všetky atrakcie detského ihriska poskytujú nielen bezpečnú zábavu, ale aj priestor pre zmysluplnú hru a harmonický a rozvoj vašich detičiek v prostredí plnom zelene. 

A kým sa budú vaši drobci zabávať, rodičia môžu smelo…Nepredbiehajme! O tom v ďalšom bode 🙂 

Terasa pre rodičov

Kým sa budú vaši drobci zabávať, vy si môžete nájsť čas na relax a vychutnať si svoju obľúbenú belgickú čokoládu, či sladký zákusok domácej výroby. Alebo kávu. Alebo iné pochúťky zo širokej ponuky, ktorú v čokoládovom kráľovstve, Nestville Chocolate, nájdete. 

Terasa Nestville Chocolate

Terasa počas letných horúcich dní ponúka príjemnú tôňu s výhľadom na detské ihrisko. Okrem priestoru pre oddych a ukrytie sa pred slnenčými lúčmi, prináša možnosť sledovať radosť vašich ratolestí, pri užívaní si atrakcií detského ihriska. Keďže deti majú o zábavu postarané, rodičia dostávajú príležitosť v pokoji rozobrať predošlý týždeň ale aj budúce výhliadky. A to bez obáv, čo deti vyparádia tentokrát. Keďže ich majú pod dohľadom.

Interiér plný čokolády

Interiér Nestville Chocolate

Po únavnom hraní sa na ihrisku je čas doplniť sily a trošku sa schladiť. Vstúpte teda dovnútra čokoládového kráľovstva a užívajte si čokoládu všetkými piatimi zmyslami. Určite vás hneď pri vstupe očarí komorné prostredie s pohodlným sedením a hrami svetiel, ktoré vytvárajú pocit, že všetko je z čokolády.

A skoro tomu tak aj je. Všade naokolo vidieť čokoládu. Za presklennými vytrínami sa medzi sebou o vašu pozornosť bijú čokoládové lýzanky s pralinkami. Tam, kde sa dvaja bijú, tretí vyhráva. A tak to platí aj u nás. Často vyhráva práve tekutá čokoláda v horkom, mliečnom a bielom prevedení. Alebo čokoládové fondue so šťavnatým ovocím. Výber je na vás.

Jedna vec je čítať a nechať pracovať svoju predstavivosť. Druhá vec je vidieť. Pozrite si niekoľko záberov, ktoré nás bližšie predstavia. Spoznajte Nestville Chocolate, čokoládové kráľovstvo.

Viete aké je to prísť domov z výletu bez darčeka pre babku alebo dedka… V tomto prípade sa tak nestane. Na stenách Nestville Chocolate si môžete všimnúť široký výber čokolád, a výrobkov z čokolády a zároveň hneď vybrať starkým drobnosť, ktorá ich určite poteší.

Kuchyňa – srdce čokoládovne

Zaujíma vás, ako sa vyrábajú tabuľkové čokolády, alebo nátierky z čokolády a kúskov lieskových orieškov? Stačí si prisadnúť k stolu a sledovať šikovné ruky personálu čokoládovne Nestviile Chocolate.

Zo všetkých uhlov čokoládovne, ktorá pripomína pohodlie domova je možné sledovať pilnú prácu cukrárok pri výrobe čokoládových dobrôt, vďaka presklennej stene. Túto stenu nazývame srdce čokoládovne a je neoddeliteľnou súčasťou celkového zážitku pri nášteve našej čokoládovne.

Vďaka premyslene usporiadanému prostrediu môžete vychutnávať čokoládu všetkými zmyslami. Jedinečná príležitosť pre romantickú chvíľu s vašim partnerom, alebo pre splnenie tajných prianí vašich najmenších.

Cukrovinky z výroby Nestville Chocolate - čokoláda

Veríme, že pri rozmýšľaní nad výletom, romantickým večerom, alebo rodinným stretnutím v okolí Starej Ľubovne, bude pre vás Nestville Chocolate možnosť číslo jedna.

Ak vás zaujala téma čokolády, neváhajte a prečítajte si viac v článkoch Čokoláda a kakao – 10 faktov, ktoré prekvapia aj v roku 2022, alebo Čokoláda a jej blahodárne účinky

Ak to máte od čokoládovne Nestville Chocolate ďaleko, neváhajte a pozrite si čokoládové dobroty cez náš Eshop.

Viac z každodenného diania v čokoládovni Nestville Chocolate nájdete na našom profile na Facebooku alebo Instagrame.